Ejendomsselskab søger finansiering til boligprojekt i Frederikssund Afsluttet

8 % årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne 3.000.000 DKK af Kameos långivere som den syvende af otte planlagte trancher i en samlet låneramme på 25.000.000 DKK. Lånet skal medfinansiere byggeriet af 52 udlejningslejligheder centralt i Frederikssund med en forventet samlet byggetid på 18 måneder.

Låntager har lang erfaring med ejendomsudvikling og -udlejning i Frederikssund og omegn, så de har et indgående kendskab til markedet. I forbindelse med deres eksisterende portefølje har de desuden en lang venteliste med lejere der er interesserede i tilsvarende boliger.

Status ved årsskiftet er at sidste facade på bygning 1 er ved at blive muret op, og indvendigt installationsarbejde pågår. I bygning 2 er gulve færdigstøbt, det indvendige malerarbejde er startet op, og der klargøres til køkkenmontering. På nuværende tidspunkt er 41 ud af de 52 boliger enten udlejet eller reserveret med planlagt indflytning i 2022.

Lånet refinansieres med realkredit når projektet er færdigbygget og udlejet. Der stilles sikkerhed for lånet i form af 2. prioritets pant i projektejendommen samt begrænset moderselskabsgaranti og personlig kaution fra ejer.

Se tidligere trancher i samme lån:

Lån 3399
Lån 3472
Lån 3587
Lån 3624
Lån 3732
Lån 3849

Projektets styrker

  • Pant i ejendom (2. prioritet)
  • Attraktiv beliggenhed centralt i Frederikssund
  • Låntager med lang ejendomserfaring og indgåede kendskab til lokalområdet
  • Moderselskabsgaranti og personlig kaution