Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Ejendomsudvikler søger lån til boligprojekt i Ølstykke Stationsby, Nordsjælland Afsluttet

8 % årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne op til 20.000.000 DKK af Kameos långivere i forbindelse med et boligprojekt i Ølstykke Stationsby hvor en tidligere kartoffelcentral skal ombygges til 15 lyse og moderne lejligheder, i alt 989 boligkvadratmeter. Denne tranche på 6.500.000 DKK er den første i lånet og skal anvendes til købet af ejendommen samt de indledende projektomkostninger der medfinansieres med egenkapital på +2 mio. DKK.

Projektboligerne vil være i forskellige størrelser der kan lejes ud til både studerende, familier og ældre. Udover de 15 boliger vil ca. 400 m2 i den del af projektejendommen der tidligere har været benyttet til lager, blive omdannet til depotrum (self-storage units) der ligeledes lejes ud. Når ejendommen er udlejet, vil låntager refinansiere ejendommen med realkredit.

Låntager og bygherre er en familievirksomhed som har haft med ejendomme og ejendomsudvikling at gøre i 30 år.

Der stilles sikkerhed for lånet i form af 1. prioritetspant i projektejendommen. Derudover stilles der fuld moderselskabsgaranti, og to ejere stiller solidarisk, personlig kaution for 5.000.000 DKK.

 

Projektets styrker

  • Pant i ejendom (1. prioritet)
  • Moderselskabsgaranti og begrænset personlig kaution fra ejerkredsen
  • Erfaren familievirksomhed

Dette lån åbner for investering mandag d. 4. juli kl. 14.00