Ejendomsudviklere søger toplån til færdigstilling af boligprojekt i Nordsjælland Afsluttet

9,5 % årsrente | Risikoklasse C

Virksomheden ønsker at låne 2.600.000 DKK af Kameos långivere som et toplån til at færdiggøre et boligprojekt i Græsted. Her omdannes en tidligere villa med baghus til syv nye andelsboliger samtidig med at der er opført otte rækkehuse der indgår i samme andelsboligforening.

Alle otte rækkehuse er opført, og fem af syv boliger i den eksisterende ejendom er ombyggede mens de sidste to er under opførelse. Hele projektet er finansieret med to lån via Kameo på i alt 15.000.000 DKK i lån der er foranstillet dette. Dette toplån skal sikre likviditeten i projektet frem til den endelige etablering af andelsboligforeningen og finansiere øgede omkostninger i projektet, delvis som følge af en forsinkelse på de sidste to boliger.

Projektet har i en tidligere fase været planlagt til lejeboliger, men der foreligger nu et finansieringstilbud fra realkredit der gør det muligt at etablere andelsboligforeningen, og processen med at omdanne reservationer til købsaftaler er i gang. De sidste to boliger er blevet forsinket i forhold til den oprindelige plan, men det samlede projekt forventes at stå færdigt, så andelsboligforeningen kan endeligt etableres i slutningen af i år.

Der stilles sikkerhed for lånet i form af pant i projektejendommen efterstillet andre Kameo-lån, samt personlig kaution fra to af ejerne bag projektet.

Eksisterende lån til ombygning af villa og baghus: lån 3536lån 3584lån 3666, lån 4058

Eksisterende lån til opførelse af rækkehuse: lån 3537, lån 3801, lån 3870, lån 3920

Projektets styrker

  • Pant i ejendom og personlig kaution
  • Projekt i slutfasen
  • 15 ud af 15 boliger er reserveret
  • Forudbetalt rente

Dette lån åbner for investering 31. august kl. 15.00