Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Derfor vælger stadig flere at investere i ejendomme

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Leder du efter en stabil og indbringende investering? Vi har kigget nærmere på faktorer, som gør, at stadig flere vælger at investere i ejendomme.

  • Del:

Mennesker har altid brug for et sted at bo. At eje ejendomme er derfor en smart måde at investere i noget, som altid vil være efterspurgt. Lad os dog også gennemgå andre årsager til, at ejendomme er et af de mest populære investeringsvalg på dagens marked.


Investorer kan tjene penge med det samme

I visse tilfælde kan man som ejendomsinvestor faktisk begynde at tjene penge kort tid efter investeringen. Har du eksempelvis investeret i en ejendom, som er renoveret, og hvor der allerede er en lejer, begynder pengene at gå ind på kontoen allerede ved månedens udgang.


Langsigtet

Udover at ejendomme generelt stiger i værdi over tid, kan en ejendomsinvestering også opbygge din egenkapital. Udlejer du din ejendom, kan du med lejeafgiften tilbagebetale dit eget lån, hvilket betyder, at din lejer i princippet betaler din investering.


Lav tærskel

At komme i gang som ejendomsinvestor er ikke så svært, som det lyder. Fremfor alt behøver du ikke at være millionær for at foretage din første investering. Har du begrænsede ressourcer, er der forskellige måder at finansiere en investering på. At overveje og forstå forskellige finansieringsalternativer kan være afgørende for, hvor indbringende din investering bliver.


Behøver ikke at være tidskrævende

Alt afhængigt af hvilken type ejendom du har investeret i, varierer det også, hvor meget tid du skal bruge på din investering. Et objekt, som kræver renovering, er betydeligt mere tidskrævende, end hvis du via en lejer bruger investeringen som en passiv og regelmæssig indkomst. Det er helt muligt at investere i ejendomme som en sidebeskæftigelse.


Investorer kan styre deres egen risiko

Som investor i ejendomme kan du selv styre dine økonomiske risici. En billigere og mere usikker ejendomsinvestering kan give højere afkast, men de medfører også en større risiko. En investering i den højere prisklasse giver generelt lavere afkast, men anses også for at være mere sikker. Præcis som på aktiemarkedet kan en ejendomsinvestor foretage investeringer, som passer til deres risikoprofil.


Vil du investere med et godt afkast, samtidig med at du bidrager til boligbyggeriet i Sverige, Norge og Danmark? Kig på vores aktuelle lån!