Kameo og Klarna indgår samarbejde

Klarna

Klarna Open Banking gør betaling og investering letter på Kameos platform. Læs her mere om hvor let og enkelt du kan betale dine bud gennem Klarna Open Banking. 

  • Del:

Af Kameo


I takt med at Kameos antal af investorer vokser på tværs af Skandinavien, som samlet har udlånt næsten 1,4 milliarder DKK til ejendomsprojekter, er efterspørgslen efter endnu enklere betalingsløsninger stigende. Kameo har derfor startet et samarbejde med Klarna Open Banking for at kunne tilbyde sine kunder direkte betaling fra en bank.


Klarna Open Banking
 
For os hos Kameo er det vigtigt, at alle har mulighed for at investere i lån på vores platform, på en enkel og nem måde. Det er derfor oplagt for os at vælge Klarna, en gigant inden for fintech, for at kunne levere en ny og enkel betalingsløsning. Samarbejdet med Klarna Open Banking betyder, at alle investorer nu kan foretage direkte betalinger fra deres bank, når de investerer i projekter på vores platform. Nedenfor finder du en enkel trin-for-trin guide til, hvordan du investerer i lån direkte fra din bank via Klarna. 


Sådan fungerer det:

  1. Vælg dit investeringsbeløb og betalingsmetode
  2. For en ny indbetaling kan du vælge at oprette betalingen via Klarna
  3. Vælg den bank, du vil foretage en bankoverførsel fra, og følg instruktionerne.
  4. Klar!

Det er naturligvis stadig muligt at betale dine bud direkte fra din Kameo-konto eller foretage en manuel bankoverførsel med betalingsreference.


Har du spørgsmål om Kameos samarbejdemed Klarna?
Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os på helpdesk@kameo.dk eller 42 36 94 74 , så sidder vi klar til at hjælpe dig! 

<br>

KLarna (940 x 500 px) (1)