Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Nu kan du investere når det passer dig!

Investering

Det skal være nemt at investere hos Kameo – derfor kan du nu indbetale direkte til nye lån uden først at gå via din Kameo-konto. Her kan du læse mere om hvordan du kan bruge den nye funktion.

 • Del:

Hos Kameo arbejder vi løbende på at give dig en god oplevelse med investering via platformen. En af de ting vores brugere har efterlyst, er muligheden for at reservere låneandele, så man ikke risikerer til komme for sent til et lån blot fordi en ny indbetaling endnu ikke er modtaget hos os. Vi glade for nu at kunne imødekomme det ønske, og give dig flere valgmuligheder når det gælder finansieringen af nye investeringer.


Indsæt penge når du skal bruge dem

Du har stadig mulighed for at indsætte penge på din Kameo-konto og løbende investere derfra. Hvis du ikke ønsker at have penge stående på din konto, kan du nu også vente med at lave nye indbetalinger til du har valgt hvor de skal investeres. Med vores nye feature har du tre valgmuligheder når du vil investere i et nyt lån.

 • Invester penge fra din Kameo-konto
  Når du investerer via din konto hos os, reserveres det valgte beløb med det samme, og du behøver ikke gøre mere.
   
 • Invester penge fra en ny indbetaling
  Når du vil investere et beløb der endnu ikke er indbetalt til os, får du oplyst kontodetaljer og betalingsreferencer i forbindelse med dit bud. Det er vigtigt at du mærker pengene korrekt og sørger for at vi modtager dem inden for tre bankdage – ellers bortfalder reservationen, og pengene indsættes på din Kameo-konto i stedet.
   
 • Kombiner midler fra din Kameo-konto med en ny indbetaling
  Når du vil investere mere end der står på din Kameo-konto, kan du vælge at kombinere et eksisterende beløb med en ny indbetaling. Også her skal du være opmærksom på at den nye indbetaling sendes i tide og mærkes korrekt – hvis ikke vil det kun være beløbet fra din Kameo-konto (rundet ned til nærmeste 500) der investeres.

Vælg betalingsmetode

Udnyt skæve rente- og afdragsbeløb

Når du investerer i lån via Kameo, vil du løbende modtage renter og afdrag. Så længe pengene bare står på din konto, trækker de dog ingen renter, så for at få mest mulig værdi for pengene, kan det være en god ide hurtigt at geninvestere dem i et nyt lån. Hvis beløbet ikke kan deles med 500, kan du nøjes med at investere en del af beløbet eller reservere låneandele af en højere værdi og indbetale resten i løbet af tre dage.


Husk betalingsreferencen

Hver gang du laver en indbetaling til Kameo – uanset om det er til din egen konto eller direkte til et lån – er det vigtigt at angive den korrekte betalingsreference, så vi ved hvor pengene skal bogføres. Ved indbetalinger til din konto, er det dit Kameo-kontonr. der skal oplyses i beskeden til modtager. Ved indbetalinger direkte til et lån, skal du angive den betalingsreference/OCR-nr. du får oplyst når du har budt på lånet. Hvis du er i tvivl om hvilken reference du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte vores helpdesk der sidder klar til at hjælpe.