Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Lær mere om Kameo

Kameo Academy

Velkommen til Kameos læringsrum!


Her samler vi relevant og lærerigt materiale til dig, der vil lære mere om Kameo. Tjek Kameos webinar, vores undervisningsserie "Kameo Academy" eller vores blogside. Vi opdaterer løbende siden med nyt materiale.

Invester på tværs af Skandinavien

Blogg - industrifastighet

Spørgsmål og svar – investeringer på tværs af Skandinavien

Hvordan åbner jeg en svensk eller norsk investeringskonto, og er der forskel på at investere i Danmark, Sverige eller Norge? Find svar på investorernes oftest stillede spørgsmål her.

Hvordan beskattes renteindtægter gennem Kameo?

Hvordan beskattes renteindtægter gennem Kameo?

Flere investorer har stillet spørgsmålstegn til hvordan indberetning af Skat fungerer igennem platformen, vi fortæller nærmere her! 

Undgå unødvendige gebyrer på internationale investeringer

Udnyt Kameos gebyrfri vekselfunktion

Når du investerer på tværs af flere valuta, kan gebyrer på internationale overførsler hurtigt æde en stor del af afkastet. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå – læs her hvordan!

stockholm-1824368_1920

Fordele og ulemper ved investering på tværs af valuta

Hos Kameo kan du investere i lån i hele Skandinavien. Det åbner op for spændende muligheder, men hvad skal du egentlig være opmærksom på hvis du investerer i flere lande og valutazoner?

oslo

Overvejer du at investere i Norge?

Norge har en strengere regulering af crowdfunding-området end resten af Skandinavien, og derfor gælder der en række særlige vilkår for dine Kameo-investeringer i norske kroner (NOK). 

Kameo webinars

Sådan kommer du i gang med Kameo

Sådan kommer du i gang med Kameo

General Manager for Kameo, Fredrik Källgren, har samlet den vigtigste information om hvordan du kommer i gang med Kameo i et kort webinar (på svensk). Her får du bl.a. en intro til Kameos kreditproces og nogle af de ting du bør overveje før du investerer. 

Kameos kreditprocess (1)

Ny investorbeskyttelse – hva innebærer det?

Vores chefjurist, Linn Hoel Ringvoll, og vores driftsleder, Fredrik Källgren, fortæller om det nye regelsæt for crowdfunding, hvordan det påvirker dig som investor, og hvilke ændringer der er foretaget på vores platform.

Kameos kreditproces

Kameos kreditproces

Et lærerigt webinar for dig, der er interesseret i processen bag de investeringsmuligheder du ser på vores platform, og som gerne vil lære vores kredit- og analyseteam bedre at kende.

Investeringsmuligheder i urolige tider

Kameo som investeringsmulighed i urolige markedstider

Dette er et webinar for dig, der ønsker at lære mere om vigtigheden af ​​at supplere investeringsporteføljen med mindre volatile aktivklasser. Du vil også lære mere om, hvordan Kameo er blevet påvirket af det urolige marked, samt hvordan du kan opbygge en investeringsportefølje for at reducere din investeringsrisiko.

Webinar hjemmeside

Hvad sker der hvis låntager ikke betaler?

Hvad gør Kameo, hvis en låntager har betalingsvanskeligheder eller går konkurs? Det fortæller grundlægger Sebastian og juridisk direktør Linn i dette webinar. De præsenterer også nogle historier fra virkeligheden.

Invester i ejendomslån

Invester i ejendomslån via Kameo

Lær mere om Kameos koncept og hvorfor investering i boliglån er et godt supplement til dine investeringer i aktier. Vi fortæller mere om hvordan hvordan du kan vurdere risiko, og hvorfor ejendomsselskaber låner penge via Kameo.

Forskellige sikkerheder i Kameos lån

Forskellige sikkerheder i Kameos lån

Managing director for Kameo Sverige, Fredrik Källgren, og CLO og Managing director for Kameo Norge, Linn Hoel Ringvoll, fortæller om Kameos forskellige sikkerhedspakker.

Risiko og sikkerheder i Kameos lån

Risiko og sikkerheder i Kameos lån

Linn, Kameos CLO, og Faraz, vores norske analytiker, fortæller om risici og sikkerhed i Kameos lån.

Sådan påvirkes Kameo af markedet

Sådan påvirkes Kameo af markedet

Vores norske grundlægger, Sebastian Harung og svenske kreditanalytiker, Jacob Ohlin, fortæller i dette indlæg mere om, hvordan Kameo og lånene på vores platform påvirkes af markedet.

Kameo Academy

Kameo-bloggen

Tips, informationer, nyheder og erfaringer inden for lånebaseret crowdfunding.

Lær mere om, hvordan dine investeringer gennem Kameo bliver beskattet, hvordan du reducerer din investeringsrisiko, hvordan du fortolker Kameos risikoklasser og meget mere!

Læs artikler