Ejendomsselskab søger finansiering til ombygning af eksisterende ejendom til hotel i Örtofta Afsluttet

10 % årsrente | Risikoklasse C

Virksomheden ønsker at låne 3.250.000 SEK af Kameos långivere til renovering af en eksisterende ejendom der skal ombygges til hotel i Örtofta, Eslöv kommune (Skåne).

Virksomheden har købt ejendommen i slutningen af 2018 for 9.300.000 SEK, finansieret med egenkapital. De planlægger at renovere og ombygge ejendommen i løbet af de kommende 8 måneder, så der bliver 74 værelser – 57 dobbeltværelser og 17 enkeltværelser. I alt 131 sovepladser og et samlet udlejningsareal på 1414 kvm.

PEAB står for renoveringen, og arbejdet følger tidsplanen. Nedrivning samt udskiftning af vinduer pågår, og el- og VVS-arbejdet er påbegyndt.

Der er underskrevet en lejeaftale med en etableret aktør inden for hotelbranchen som planlægger at drive long-stay virksomhed i ejendommen.

Dette er den anden af fem trancher i et samlet lån på 15.000.000 SEK der skal finansiere renoveringsarbejdet. Der stilles sikkerhed for lånet i form af ejendomspant med 1. prioritet.

Link til tidligere tranche:

Lån 3451

Projektets styrker

  • Belåningsgrad (LTV) på 50 %
  • Pant i ejendom
  • Underskrevet lejeaftale med etableret aktør

Da der er tale om et lån i Sverige, ligger resten af projektinformationen tilgængelig på svensk. Hvis sproget giver anledning til tvivl eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores helpdesk.