Hvordan fungerer lånebaseret crowdfunding?

Kameo Konsept

Gennem Kameo og crowdfunding får du nu mulighed for at være med til at finansiere profitable idéer og ejendomsprojekter, som det tidligere ikke har været muligt at være en del af.

  • Del:

Du vælger selv, hvilke projekter du vil låne penge ud til, og hvor meget du vil investere i hvert lån. På den måde kan du selv sammensætte din egen kreditportefølje og sprede risikoen* samt få et stabilt og højt afkast. Lånene på markedspladsen giver en årlig rente på 5-15%.

Når låneauktionen er afsluttet, indgås der en låneaftale, og som investor begynder du nu at modtage faste renteindbetalinger til din konto.

Alle projekter og lån som lægges ud på vores markedsplads, har gennemgået et grundigt kredittjek. Låntagerne er i de fleste tilfælde veletablerede virksomheder med en stabil likviditet, og lånene sikres almindeligvis gennem pant i ejendom eller ved personlig sikkerhed. Projekternes sikkerhed angives tydeligt i hver enkelt projektbeskrivelse.

Kameo tilbyder låntagere og långivere mulighed for at mødes på en platform, der er tilrettelagt til brug af standard låneaftaler, og håndterer alle ind- og udbetalinger. Som långiveragent varetager Kameo långivers interesser, hvis låntager skulle få problemer med at betale.

Invester i erhvervs- og ejendomslån med høje renter

Gennem crowdfunding kan du låne penge til virksomheder og ejendomsprojekter til gengæld for et forventet årligt afkast på 5-15 %*

Investér i lån og få 5-15% i forventet afkast*

  • Let at komme i gang - ingen gebyrer
  • Månedlige, faste renteudbetalinger
  • Alle lån har gennemgået en grundig kreditvurdering

* Investeringer via Kameo indebærer en vis risiko, som kan påvirke dit afkast.

Aktuelle lån

Kom i gang om tre minutter

create_account

Åbn en investeringskonto

Begynd med at udfylde dine personlige oplysninger og verificér dig med Nem-ID. Ingen gebyrer - helt gratis.

Hantering av pengar

Indbetal penge på din konto

Overfør penge til kontoen. Dine penge indbetales på vores kundekonto og holdes adskilt fra Kameos forretning.

invest

Begynd at investere i virksomhedslån

Vælg de lån, du vil investere i, og hvilket beløb du vil investere i hvert lån. Minimumsbeløbet er 500 kr.

returns

Hæv et stabilt og højt afkast på 5-15%

Når låntager har underskrevet låneaftalen, udbetales lånet, og du modtager månedlige, kvartalsvise eller halvårlige rentebetalinger iht. låneaftalen.  

David Prentell, investor

"Det er en god måde at få pengene til at arbejde på, så jeg på sigt ikke skal arbejde for pengene."

David Prentell, investor

Kommende events med Kameo

Passive investing

Du har jævnligt mulighed for at møde Kameo til forskellige investeringsevents i og uden for København. 

Næste event er 31. oktober hvor CBS Trading afholder gratis inspirationsaften om passiv investering i samarbejde med Kameo og NORD.investments.

Læs mere og tilmeld dig her 

To lånetyper du kan investere i

Fastighetslån

Ejendomslån

Dette omfatter lån til ejendomsudviklere, som søger finansiering til køb eller udvikling af ejndomme. Det kan for eksempel være kortsigtede byggelån eller subordinerede lån. Den typiske løbetid vil være 3-24 måneder med en årlig rente på 5-15%.

Företagslån

Erhvervslån

Dette omfatter lån til skandinaviske virksomheder, som søger finansiering af arbejdskapital eller investeringer. Den typiske løbetid er 3-24 måneder med en årlig rente på 5-15%.

Vil du vide mere?

Säkerhet

Brugersikkerhed

I overensstemmelse med myndighedernes krav sørger vi for, at det er sikkert for dig at bruge hjemmesiden, platformen og vores tjenester. Læs mere om brugersikkerhed.

Om crowdfunding konceptet

Om konceptet

Via Kameo kan du investere direkte i ejendoms- og erhvervslån i Skandinavien til en rente på 5-15 %. Konceptet kaldes lånebaseret crowdfunding. Læs mere om lånebaseret crowdfunding.

Risk och kreditbedömning

Risiko & kreditvurdering

Som med alle investeringer er der visse risici. Læs mere om det forventede afkast, og hvordan vi arbejder for at begrænse risikoen.