Gebyrer

Gebyrer for investorer og låntagere

Her kan du læse om de gebyrer du skal være opmærksom på når du investerer eller låner penge via Kameo.

  • Del:

Gratis investeringskonto

Som investor pålægges du som udgangspunkt ingen gebyrer. Uanset om du åbner en konto i DKK, SEK og/eller NOK, er det gratis at benytte Kameos investeringsplatform. Vær dog opmærksom på vekselomkostninger (se nedenfor) og evt. gebyrer i din egen bank.

I enkelte tilfælde kan investorer med et højt, passivt indestående i SEK (aktuelt 2,5 mio. hvoraf mindre end 10 % er investeret) blive pålagt at betale kompensation for renteudgifter til Kameo.

Valutaveksling

Kameo opkræver intet fast vekselgebyr når du veksler mellem din Kameo-konti i fx DKK og SEK. Der vil dog altid være en mindre omkostning forbundet med at veksle gennem Kameo da der er forskel på købs- og salgsprisen for valuta hos vores bank, DNB. Du kan finde aktuelle kurser her.

Udbetaling til anden valuta

Ved udbetaling fra en Kameo-konto med udenlandsk valuta, fx SEK til en bankkonto i DKK, kan du blive pålagt et gebyr på ca. 30 DKK for en international overførsel. Derfor er det ofte en god ide først at veksle beløbet på platformen og derefter sende det til udbetaling gebyrfrit.

Låntagers gebyrer

Låner du penge gennem Kameo, opkræver vi et gebyr på en mindre procentdel af lånebeløbet for udført kreditvurdering, markedsføring og administration af betalinger. Vi opkræver kun dette gebyr hvis dit lån tegnes, og du godkender procentsatsen på forhånd. På vores finansieringsside kan du finde information om gennemsnitlige gebyrer for hver enkelt låntype.

Hvis rente- og/eller afdragsbetalinger på dit lån ikke betales til tiden, pålægges morarenter i henhold til gældende lovgivning. Du kan i nogle tilfælde også risikere at skulle betale inkasso-relaterede udgifter.

Vil du vide mere?

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til helpdesk@kameo.dk eller ringe på (+45) 42 36 94 74 – vores team sidder klar til at hjælpe!