Kameo-bloggen

Tips, informationer, nyheder og erfaringer inden for lånebaseret crowdfunding
stockholm-1824368_1920

Fordele og ulemper ved investering på tværs af valuta

Hos Kameo kan du investere i lån i hele Skandinavien. Det åbner op for spændende muligheder, men hvad skal du egentlig være opmærksom på hvis du investerer i flere lande og valutazoner?

oslo

Overvejer du at investere i Norge?

Norge har indført en strengere regulering af crowdfunding-området end resten af Skandinavien, og derfor gælder der en række særlige vilkår for dine Kameo-investeringer i norske kroner (NOK). 

photo-1531816466008-90e3a4b01450

Tag ansvar for din opsparing

Bankernes indlånsrenter er lige nu historisk lave – nogle steder endda negative, så der er god grund til at se sig om efter alternative investeringsmuligheder. Selv med en lille opsparing kan der være mange penge at hente for den langsigtede investor.

Undgå høje gebyrer

Slip for høje gebyrer på dine internationale investeringer

Når du investerer på tværs af flere valuta, kan bankernes vekselgebyrer hurtigt æde en stor del af afkastet. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå – læs her hvordan!

Indbetaling af bud

Reservation af bud - sådan gør du!

Vi vil gerne give dig et overblik over hvordan vores nye budfunktion fungerer. Nedenfor finder du en guide til hvordan du bedst udnytter muligheden for at reservere bud på låneandele i vores projekter.

Affiliate

Kameo lancerer nyt Affiliate-program

Vi ønsker at udbrede kendskabet til Kameos investeringsplatform. Derfor søger vi personer eller virksomheder, der er interesseret i at deltage i vores Affiliate-program.

Investering

Nu kan du investere når det passer dig!

Det skal være nemt at investere hos Kameo – derfor kan du nu indbetale direkte til nye lån uden først at gå via din Kameo-konto. Her kan du læse mere om hvordan du kan bruge den nye funktion.

Kendt arkitekt bag

Kendt arkitekt bag studieboligprojekt

Arkitekt Bo Benzon søger lige nu finansiering til et bæredygtigt studieboligprojekt ved Gribskov Gymnasium. Her kan du læse mere om projektet og høre hans tanker om midlertidige boliger og fremtidens arkitektur.

Takeaways fra Nordic Invest Camp

Takeaways fra Nordic Invest Camp 2019

Havde du ikke mulighed for at deltage i Nordic Invest Camp på The Plant i sidste weekend? Eller var du til stede, men fik ikke alle pointerne med? Der er ingen grund til at gå i panik. Vi har lavet en oversigt over de vigtigste takeaways fra dagen!

Årsränta 10%

En rente på 10 % er ikke risikofri

Kameos co-founder og CEO i Norge, Sebastian Martens Harung, deler sine tanker om crowdlending og peger på tre ting du skal være særligt opmærksom på når du investerer.

Det här behöver du veta för att komma igång med crowdfunding

Det skal du vide for at komme i gang med crowdfunding

Hvordan fungerer crowdfunding, og er det noget for dig? I dette indlæg introducerer vi dig for de tre grundlæggende typer af crowdfunding og giver dig tips til at komme godt i gang!

3 frågor

Tre spørgsmål du bør stille før du begynder at investere

Hvilke investeringer der passer til dig, afhænger af – ja, lige netop dig. Svar på vores tre spørgsmål og bliv klogere på dine opsparings- og investeringsbehov.

Bra blandning i sparandet

Sådan skaber du en god diversitet i opsparingen

Når det gælder din opsparing, er det vigtigt med en god diversitet for ikke at blive alt for sårbar over for forandringer på markedet. Her får du et par tips til hvad du bør tænke over!

Utrymme för sparande i din privatekonomi

Sådan skaber du plads til opsparing i din privatøkonomi

Find motivationen til at spare op, gennemgå løbende aftaler og abonnementer og få dine penge til at arbejde for dig. Her kommer nogle af vores tips til at spare op – og få mest muligt ud af din opsparing!

Hur sätts egentligen räntorna hos Kameo?

Hvordan fastsættes renteniveauet hos Kameo?

Uanset om du vil investere i lån eller selv optage et, er det interessant at forstå hvad der ligger bag de forskellige rentesatser du finder hos Kameo. Nedenfor kan du læse mere om bl.a. vores risikoanalyse der spiller en vigtig rolle for den endelige rente.

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Derfor vælger stadig flere at investere i ejendomme

Leder du efter en stabil og indbringende investering? Vi har kigget nærmere på faktorer, som gør, at stadig flere vælger at investere i ejendomme.

Förstå dina investeringar

Forstå dine ejendomsinvesteringer

Et byggeprojekt er ofte en langvarig proces. Der er mange trin fra planlægningen til indflytningen, og i dette indlæg giver vi dig et dybere indblik i, hvordan et byggeprojekt bliver til.

Crowdfunding framtiden

Crowdfunding - fremtidens bedste investeringsalternativ?

Det evige spørgsmål for en entreprenør eller en startup-virksomhed er, hvordan virksomheden skal vokse og blive indbringende. Her gennemgår vi nogle grunde til, at crowdfunding er fremtidens metode for vækst!