Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Kameos største aktionærer: ABG Sundal Collier og Ilija Batljan Invest

Ilija Batljan | ABGSC | Kameo

Hvem er Kameos to største aktionærer? I denne artikel fortæller vi mere om virksomhederne ABG Sundal Collier og Ilija Batljan Invest. Vi forklarer også mere om hvad det betyder for Kameo at have disse finansielle giganter bag sig.

  • Del:

Af Kameo


I foråret 2019 trådte den nordiske investeringsbank ABG Sundal Collier ind og blev Kameos største aktionær. En kickstart, der ikke kun bidrog til mere kapital for Kameo, men også en langsigtet strategisk partner. Lidt over to år senere sprang Ilija Batljan Invest også om bord - en anden langsigtet partner, klar til at demokratisere det finansielle marked og give flere mindre investorer muligheden for at investere i ejendomsprojekter med et godt afkast.


Ilija Batljan & ABG Sundal Collier

På billedet: Sebastian Harung, CEO Kameo, Jonas Ström, CEO ABGSC & Ilija Batljan


Med to af Nordens største finansielle giganter bag sig har Kameo nu formået at blive Skandinaviens største investeringsplatform indenfor ejendomslån. Lad os forklare lidt mere om hvem vores to største aktionærer er, og hvad deres engagement i Kameo virkelig betyder.


ABG Sundal Collier

ABG Sundal Collier er en af ​​Nordens største investeringsbanker med mere end 30 års erfaring på det finansielle marked og har i dag en førende position blandt etablerede rådgivere inden for Corporate Finance i Norden. ABGSC leverer distribution af nordiske værdipapirer til lokale og internationale investorer. I foråret 2019 blev investeringsbanken Kameos største partner med ambitionen om at gøre Kameo til en af ​​de største aktører på markedet. Siden starten har Kameo og ABGSC haft et meget tæt samarbejde, hvor investeringsbanken også fungerer som en strategisk partner, og hvor flere af Kameos bestyrelsesmedlemmer kommer fra ABGSC.


Ilija Batljan Invest AB

Ilija Batljan er bedst kendt for at være administrerende direktør og grundlægger af virksomheden SBB - et af Sveriges største ejendomsselskaber med ambitionen om at skabe Europas bedste virksomhed for mindre investorer. Ilija Batljan er også administrerende direktør for sit eget investeringsselskab Ilija Batljan Invest AB, som i foråret 2021 blev en af ​​Kameos største aktionærer med det mål at give investorer flere investeringsmuligheder på ejendomsmarkedet. Med visionen om et langsigtet samarbejde, der gavner de mindre investorers investeringsporteføljer, vil hans kone Sanja Batljan og datteren Mia Batljan også træde om bord på Kameos bestyrelse. Med deres stærke ekspertise fra ejendomsbranchen og virksomhedens visionære ejere vil Kameo nu demokratisere finans- og ejendomsbranchen, hvilket ikke kun er for nogle få - men for alle!Opret en gratis konto her