Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Investorbeskyttelse

Fra og med 10. november gælder ny EU-lovgivning for alle europæiske crowdfundingplatforme. Den nye lovgivning indføres for at styrke investorbeskyttelsen. Som investor vil du opleve at platformen opdateres med nye funktioner og andre ændringer. Opdateringerne er ment som en hjælp til dig til at undgå investeringer der er alt for risikofyldte. Her på siden kan du læse mere om hvad investorbeskyttelsen konkret betyder for dig.


Fastighet_kameo

Hvad indebærer investorbeskyttelsen?

Den nye investorbeskyttelse omfatter bl.a. advarsler, klassificering af investorer, beløbsgrænser og betænkningstid på investeringer. Læs mere om de enkelte dele her. 

Investeringsrisk

Investeringsrisiko

Læs mere om de risici der er forbundet med investering via Kameos platform, hvordan vi håndterer dem, og hvad du selv kan gøre for at reducere dem.

Spørsmål & Svar

Spørgsmål & svar

Her finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål til investorbeskyttelsen og den nye EU-lovgivning den er en del af.