Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Hvad gør vi

Kameos platform giver ejendomsudviklere og små virksomheder mulighed for at få finansiering direkte fra en gruppe investorer, uden at skulle gå gennem en bank. Ved hjælp af platformen kan både privatpersoner og virksomheder investere i forskellige ejendomsprojekter, som normalt ikke ville være tilgængelige på det åbne marked.

Kameos platform fungerer derfor som et supplement til mere traditionelle finansieringskilder og investeringsmuligheder. Den giver ejendomsudviklere og virksomheder en ny finansieringskilde, samtidig med at den åbner op for alle, der ønsker at investere, uanset størrelsen på deres opsparing.

Finansiering via Kameo

1. Låneansøgning

En ejendomsudvikler eller virksomhed med behov for finansiering udfylder en låneansøgning online. Kameo giver en hurtig tilbagemelding på om de kan godkendes til at låne penge via platformen. Hvis de bliver godkendt, skal de gennem en grundigere analyseproces der er med til at fastsætte rentesatsen og andre vilkår for det endelige lånetilbud.

2. Risikoanalyse

Kameo analyserer låneansøgerens oplysninger, vurderer sikkerhedspakken og indhenter en kreditvurdering fra UC og Bisnode. Dette fører til en samlet risikovurdering som bl.a. afgør renten på lånet.

3. Tegningsperiode

Når ansøgningsprocessen er færdig, og låntager har skrevet under på lånetilbuddet, offentliggøres lånet på platformen. Potentielle långivere kan nu byde på andele i lånet og dermed indgå aftale med låntager. Hvis lånet bliver fuldtegnet, registrerer Kameo sikkerhederne, og lånet udbetales.

4. Tilbagebetaling

Låntager betaler derefter renter månedsvis, eller i overensstemmelse med lånevilkårene. Långiverne modtager dermed løbende afkast der indsættes på deres Kameo-konto hvorfra de enten kan udbetales eller geninvesteres i nye lån. Kameo håndterer alle betalinger mellem låntager og långiver.

Låneadministration og betalinger

Når et lån er tegnet på Kameos platform, udarbejdes den endelige låneaftale inden lånet udbetales til låntager. Under lånets løbetid er låntager ansvarlig for at indbetale renter og afdrag til Kameo iht. aftalen. Kameo står så for at fordele betalingerne mellem investorerne. Kameo håndterer alle transaktioner forbundet med lån på platformen, inkl. rentebetalinger.

Vi behandler betalinger på sikker vis via en klientkonto i DNB. Ikke-investerede midler opbevares ligeledes på klientkontoen. Midlerne udsættes således først for risiko når de investeres i et lån/projekt på platformen.Kameo har licens til at udbyde crowdfunding- og betalingstjenester fra Finansinspektionen i Sverige.