Investering for alle - et nyt og bedre finansmarked

Idéen om lånebaseret crowdfunding stammer oprindeligt fra Storbritannien og kan forklares som den finansielle gren af deleøkonomien. 

Alle burde have mulighed for at investere i den værdiskabelse, som sker på ejendoms- og virksomhedsmarkedet. Til et højt forventet afkast. Vi har derfor skabt en platform som gør det muligt - en platform for lånebaseret crowdfunding.  

Via Kameo kan privatpersoner og virksomheder investere direkte i lån til ejendomsprojekter og små virksomheder. Ejendomsudviklere og virksomhederne kan samtidig gennemføre flere projekter eller investere i andre ejendele og tiltag, som giver en større vækst. 

Kameo blev grundlagt tilbage i 2014 og fik i 2016 licens som betalingsvirksomhed fra Finanstilsynet i Danmark. Vi opererer i både Sverige og Norge gennem filialer. Kameo har kontorer i Stockholm, Oslo og København og ejes af ansatte, bestyrelsen samt en gruppe business angels.

Vi er primært onlinebaseret og gør brug af nye tekniske løsninger for at effektivisere låneprocesserne. Vi håber derfor på at kunne reducere afstanden mellem låntager og långiver og på den måde hjælpe investorer med at få et bedre afkast, samtidig med at flere ejendomsudviklere og småvirksomheder får den finansiering de søger.

Enkelt, fair og fleksibelt - med renter, som passer alle. 

Sebastian Martens Harung, Kameo

"Vi står i døren til det nye finansmarked, og den er åben for dig."

Sebastian Martens Harung, daglig leder og co-founder, Kameo

Team

Bestyrelse

Svein Jacobsen

Svein S. Jacobsen

Bestyrelsesformand

Geir B.Olsen bw

Geir B. Olsen

Bestyrelsesmedlem

Magnus Mivér bw

Magnus Mivér

Bestyrelsesmedlem

Erik Skog bw

Erik Skog

Bestyrelsesmedlem

Helge Lunde

Helge Lunde

Bestyrelsesmedlem

Bjørn Braaten

Bjørn Braaten

Bestyrelsesmedlem

Advisory board

Vores navn og logo

Kameo logga

Vi mener ikke at banker og andre mellemled skal spille hovedrollen på finansmarkedet. 

Kameo er en nordisk variant af det engelske begreb Cameo role der betyder birolle. Tanken er at Kameo skal spille birollen mens vores investorer og låntagere spiller hovedrollen. 

Vi mener at et velfungerende finansmarked er mere demokratisk når det ikke er mellemleddene der styrer tilgangen, afkastet eller finansieringen. Alle skal kunne være med - og vi vil åbne døren. 

Vores logo er et symbol på netop dette. Det er baseret på det gamle nordiske tegn triquetra som består af tre sammenkoblede dele. De tre dele repræsenterer, som vi ser det, investorer, låntagere (ejendomsudviklere og små virksomheder) og Kameo.  

Vores værdier

Vi tager ansvar

Vi ønsker at tage ansvar fo at vores investorer og vores låntagere får den bedst mulige oplevelse ved at vælge os. Det gør vi ved at opstille fair betingelser for låntager på baggrund af en grundig analyse og ved at sikre vores investorer så godt som muligt gennem krav om sikkerhedsstillelse i hvert lån. Alle medarbejdere hos Kameo tager ansvar for at udføre de respektive opgaver i henhold til både Finanstilsynets krav og kundernes forventninger.


Vi står for åbenhed

Åbenhed er utroligt vigtig for os hos Kameo. Vi har opnået tillid hos vores investorer og låntagere gennem en åben og transparent proces, fra første investering til hvert fuldførte lån. Dette opnås gennem et godt informationsflow både internt i vores organisation og specielt ud til vores kunder. Vi tror på, at åbenhed og indblik vil øge tilliden til Kameo og bidrage til et bedre samarbejde mellem alle parter, og vi vil derfor fokusere på dette i vores videre arbejde.


Vi er ydmyge

Vi er agent for vores investorers penge, og det ansvar tager vi ikke let på. Vi skal være ydmyge over for de kunder som har vist os tillid ved at låne eller investere gennem os. Det gør vi ved at tage alle henvendelser, små som store, alvorligt. Vi udviser ydmyghed gennem en høflig, personlig og imødekommende kundeservice, og vi arbejder altid på at skabe gode løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere.


Vi er inkluderende

Hele vores forretningsidé bygger på tanken om at åbne finansmarkedet for flere og derigennem åbne op for flere muligheder for vores låntagere. Vi er inkluderende og imødekommende over for alle vores kunder og samarbejdspartnere, og vi fokuserer også på at skabe et inkluderende arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Samarbejdspartnere

  • Brinkmann Kronborg Henriksen
  • Nordic Trustee
  • FCG logo
  • BankID
  • Nordea
  • UC
  • Bisnode
  • Trapets