Garanteret fuldtegnede lån

Kameo arbejder konstant på at skabe bedre betingelser for finansiering og bedre investeringsmuligheder for alle. Blandt de funktioner vi tilbyder, er Garanteret fuldtegnede lån.

  • Del:

Et garanteret fuldtegnet lån betyder at lånet vil blive fuldtegnet på tegningsperiodens slutdato af Kameos Garant, som underskriver lånet på den sidste dag af  tegningsperioden. Ved hjælp af denne funktion kan Kameo tilbyde flere lån, og investorer på platformen får mulighed for yderligere at diversificere deres portefølje.

En evt. Garant har på forhånd forpligtet sig til at fuldtegne lånet på sidste dag, og det er kun de lån der mærkes Garanteret Fuldtegnet Lån som omfattes af en sådan garantiaftale. 

Garanten

Garanten er den eller de fysiske/juridiske personer der ved at indgå en garantiaftale med Låntageren garanterer at fuldtegne lånet på den sidste tegningsdag, i tilfældet af at lånet ikke allerede er fuldtegnet.

Garanter bag Garanteret Fuldtegnede Lån er kapitalstærke virksomheder som ønsker at investere i de pågældende lån, og de investerer altid på samme vilkår som Kameos andre långivere. En Garant kompenseres dog gennem Kameos ”Garantiaftale”.