Garanteret fuldtegnede lån

Kameo har samlet en gruppe kapitalstærke investorer, såkaldte underwritere, som garanterer at udvalgte lån fuldtegnes. I et "Garanteret fuldtegnet lån" har Kameo indgået en aftale med én eller flere af disse investorer om at de tegner sig for de andele af lånet der ikke tegnes af crowden. 

  • Del:

Det er kun et udvalg af lån på Kameos platform der er garanteret fuldtegnet, og disse vil være tydeligt mærket. Ordningen er særligt relevant i forbindelse med større projekter hvor låntager er afhængig af det fulde beløb. Ved at tilknytte én eller flere underwritere, kan Kameo sikre adgang til nødvendig finansiering for ejendomsudviklere og andre professionelle aktører – og i sidste ende udbyde en bredere vifte af lån til crowd-investorerne.

Underwriterne modtager en præmie for det fulde beløb de giver tilsagn til. Hvis investorerne i crowden ikke fuldtegner lånet, vil den eller de underwritere der er tilknyttet lånet, tegne de resterende andele på lige fod med crowden. 

Ønsker du at høre mere om hvordan du kan blive underwriter, kan du kontakte info@kameo.dk (angiv ”Underwriter” i emnefeltet). Bemærk at minimumstilsagnet for at deltage i Kameos danske underwriter-klub på nuværende tidspunkt er 1.000.000 kr.