Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Ejendomsselskabet Vivioo finansierer to projekter via Kameo

Vivioo låntagere

Ejendomsselskabet Vivioo har for nylig medfinansieret et ejendomsprojekt gennem Kameo og arbejder nu på et andet projekt som Kameos investorer vil finansiere. I alt 24 ejerlejligheder finansieres på Värmdö, som næsten er udsolgt inden byggestart.

  • Del:

Fortæl om jeres virksomhed, Vivioo?
– Vi er et ejendomsselskab der fokuserer på at bygge ejendomme i Stockholms-området. I alt er vi tre personer i virksomheden, hvoraf to har en baggrund som ejendomsmæglere, som har valgt at gå videre med at bygge deres egne projekter. Jeg tror ​​det er en fordel at flere af os kommer fra mæglerbranchen, da det har gjort at vi har et godt overblik over målgruppen og prisklassen - vi ved hvad der sælger og kan således altid bygge de rigtige produkter.


Hvilket projekt arbejder i på lige nu?
– Vi arbejder i øjeblikket med et projekt på Värmdö og starter en ny konstruktion i september. Det igangværende projekt er medfinansieret af Kameo, og det kommende projekt finansieres fuldt ud af Kameo. Begge projekter ligger på Värmdö, er i boligforening og bygges i form af tofamiliehuse med tilhørende mindre fritstående huse. I alt er der etableret 24 ejerlejligheder.

Parkvägen, värmdö

BRF Parkvägen, Värmdö


Hvorfor skal Kameos investorer investere i jeres projekter?
- En stor fordel ved de projekter vi bygger er at de ligger i en forstad til Stockholm, hvor efterspørgslen efter boliger er stor. Det er en unik beliggenhed, der både er i et landdistrikt, men tæt på alting - det var det vi faldt for da vi købte jorden. Vi skiller os også ud i forhold til projekternes design. Vores projekter er arkitektdesignet, hvilket gør dem til et attraktivt produkt, selv på et marked der er lidt usikkert.

Brf sund, Värmdö

BRF Sund, Värmdö


Hvordan kom du i kontakt med Kameo, og hvorfor valgte du at ansøge om finansiering gennem os?
- Ved ren tilfældighed. Vi havde købt grunden på Värmdö og var faktisk allerede i gang med at forhandle om finansiering da jeg så jer på sociale medier. Der var et indlæg på Instagram, hvor det stod at i arbejdede på et byggelån, så jeg prøvede det og kontaktede jer. Det der adskiller jer fra andre, er fremfor alt, at i har lavere krav til forhåndssalg. Netop der var vi på et meget tidligt tidspunkt og Kameo føltes som en bedre mulighed.

- Vi er meget glade for Kameo. Vi har en fantastisk dialog med Jonas, der er meget engageret og altid finder løsninger der passer til os alle. I er ikke de billigste på markedet, men jeres evne til at opbygge relationer og jeres engagement fik os til at vælge at bruge jer igen i vores andet projekt.


Er i blevet påvirket af Covid-19?
- Nej, der har ikke været større ændringer. Projektet "Parkvägen" var næsten udsolgt da vi startede. Vi havde solgt 10 ud af 12 lejligheder og blev derfor ikke berørt overhovedet. Det senere projekt i Kalvsvik udsatte vi i stedet til september. Vi har også set stor interesse for dette projekt, og efter sommeren ser interessen endnu bedre ud.

 

Vivioo Kameo

Søger du eller nogen du kender, finansiering? Kontakt vores analytikere på credit@kameo.dk