Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Invester i ejendomsprojekter – modtag rente hver måned!

Få ränteinkomster varje månad

Når du investerer i ejendomslån gennem Kameo, modtager du månedlige renteindtægter på den kapital du investerer. I dag har vores 30.000 investorer modtaget en gennemsnitlig årlig rente på 9,1% * fordelt på 430 lån. Du kan også reinvestere dine renteindtægter for at få den såkaldte rente-på-rente-effekt.

  • Del:

Af Kameo


Kameo er Skandinaviens største investeringsplatform for ejendomslån med mere end 30.000 investorer, der alene i første halvdel af 2021 har finansieret ejendomsprojekter for mere end en halv milliard svenske kroner. I alt har Kameo faciliteret lån til mere end 1,5 mia. svenske kroner. Hver uge får du som investor muligheden for at investere i ejendomsprojekter  på tværs af hele Skandinavien, dette giver både adgang til månedlige afkast og fremmer det skandinaviske boligmarked.

Noget helt specielt ved Kameo, er de renteindtægter, der falder ind på din Kameo-konto hver måned. Når du investerer i ejendomslån gennem Kameo, vælger du hvilke projekter du vil investere i, hvorefter du modtager månedlige rentebetalinger indtil løbetiden for lånet er overstået. I forbindelse med udløbet af løbetiden tilbagebetales også din investerede kapital.
 
En fordel ved månedlige rentebetalinger er, at du får mulighed for at reinvestere udbetalingen i nye lån, hvilket gør det mulig at sprede risikoen i din ejendomsportefølje. For at du kan holde øje med indbetalingen af dine renteindtægter, sender vi meddelelser via e-mail om, at renterne er blevet deponeret på din Kameo-konto.


Investera i fastighetslån

Mattias, en af ​​Kameos investorer, har fortalt os, at han ser den månedlige rentebetaling som en kvittering på hvordan du faktisk tjener penge på dine investeringer. 

- ”Hvad jeg virkelig kan lide ved at investere gennem Kameo er, at penge kommer ind på kontoen hver måned. Jeg tror derfor, at begrebet pengeautomat, som mange mennesker taler om, fungerer bedre med Kameo end på aktiemarkedet.”


Tip! Sådan opnår du rente-på-rente-effekten

Når du investerer dine penge i projekter via Kameo, får du et afkast i form af en månedlig rente. Det betyder, at du har flere penge på kontoen hver måned end i den foregående måned. Hvis du konstant reinvesterer dit afkast, får du ikke kun et afkast på den kapital, du investerede fra starten, men også på det reinvesterede afkast. Dette kaldes rente-på-rente-effekten og giver dig mulighed for at få et lille beløb til at vokse til et stort beløb over tid.


Opret en gratis konto her


* Historiske afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Din investering kan både stige og falde i værdi, og det er ikke sikkert, at du får den investerede kapital tilbage.