Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Hvordan beskattes renteindtægter gennem Kameo?

Hvordan beskattes renteindtægter gennem Kameo?

Flere investorer har stillet spørgsmålstegn til hvordan indberetning af Skat fungerer igennem platformen, vi fortæller nærmere her! 

  • Del:

Når du investerer i lån via Kameos platform modtager du månedlige renteudbetalinger til din Kameo-konto. Den indkomst du får i form af rente på lånene beskattes som almindelig kapitalindkomst og kan ses i rubrik 31 i din årsopgørelse. Skattesatsen afhænger af dine personlige fradrag, topskat m.m.

Det der gør det simpelt at investere hos Kameo er at vi indberetter automatisk til Skat en gang om året. Du kan dog være på forkant og udfylde rubrik 233 på din forskudsopgørelse, men ellers klarer vi det for dig!


Hvis du investerer i norske og svenske lån med dansk personnummer:

Dit cpr-nummer styrer, hvor din renteindtægt bliver indberettet. Hvis du har et dansk cpr-nummer, indberetter vi din renteindtægt for dig. Den renteindtægt, som du modtager i Norge og Sverige, omregnes til DKK og indberettes også til det danske skattevæsen.


Hvis du investerer via din virksomhed:
Er det virksomheden selv der skal indberette renteindtægter, Kameo deler dog oplysningerne med Skat.
Flere spørgsmål?
Tøv ikke med at skriv til helpdesk@kameo.dk hvis du har flere spørgsmål vedrørende beskatning af dine investeringer hos Kameo.