Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Ejendomsprojekter - Investering for alle!

Investering for alle

I dette blogindlæg fortæller vi lidt mere om hvad det vil sige at investering kan være for alle, hvordan Kameo faciliterer lån til ejendomsprojekter og hvad crowdlending egentlig er!

  • Del:

Af Kameo


Investering med plads til alle

Kameo bygger sin forretning på et finansmarked der skal skabe plads til alle. Derfor er vores filosofi, at vi er imødekommende overfor alle kunder, store som små. Man kan derfor investere fra kun 500 DKK på Kameos platform. 
Vi lægger stor vægt på åbenhed og transparens, og tror på, at vi med et højt informationsniveau kan skabe tryghed for både kunder og samarbejdspartnere.


Kameo blev grundlagt i 2014 og via vores platform kan private og professionelle investorer låne penge ud direkte til ejendomsprojekter i vækst til gengæld for en attraktiv rente. Ejendomsudviklere og mindre virksomheder får på den anden side en ny kilde til kapital der gør det muligt, at gennemføre flere projekter og vækstinitiativer.


Hvad betyder crowdlending egentlig?

Crowdlending kan defineres som “at låne penge til enkeltpersoner eller virksomheder gennem onlinetjenester, der matcher långivere med låntagere”. Det vil sige, at crowdlending gør det muligt for private investorer at indtage den rolle bankerne normalt ville have, og hermed låne penge ud til ejendomsprojekter der mangler finansiering. 


Hvordan kan du bruge Kameo?

Efter du har oprettet dig som investor ved Kameo, skal du for at kunne investere i lån, huske at oprette en konto til indbetaling. Når din konto er oprettet kan du overføre penge til din Kameo konto og derefter kan du vælge din første investering.
Under aktuelle lån kan du se hvilke lån der er åbne og du kan her læse nærmere om det enkelte ejendomsprojekt.
Husk du også kan investere i norske og svenske lån ved at oprette en svensk eller norsk indbetalingskonto.
Når du har fundet et projekt du er interesseret i, kan du lægge et bud på minimum 500 DKK og HURRA nu har du investeret i crowdlending gennem Kameos platform.
Du vil nu modtage en månedlig rente udbetaling og derved få en passiv indkomst som du enten kan investere i nye lån eller trække ud.


Hvis du har spørgsmål til investering, bud eller rentebetalinger, så kontakt vores helpdesk på 42 36 94 74 eller helpdesk@kameo.dk.


Hvis du vil se mere om investeringsprocessen så se med i vores how-to-videos her.