Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Finansiering af mindre investeringsejendomme

Villa

Investering i fast ejendom kan være en god og lukrativ forretning, men først skal købet finansieres. Vi ser nærmere på den udfordring mange små og mellemstore ejendomsinvestorer støder på – og kommer med et bud på løsningen.

  • Del:

Af Søren Grube Brandt Dragsdal, Senior Advisor, Kameo Danmark | Publiceret 11. august 2020


Hos Kameo oplever vi en stigende efterspørgsel på midlertidig finansiering til brug for køb af mindre udlejningsejendomme. Det kan være ejerlejligheder, småhuse eller rækkehuse som på købstidspunktet er helt eller delvist tomme for lejere. Da traditionel realkreditfinansiering typisk stiller krav om lejeindtægter i ejendommen, må investoren som udgangspunkt se sig om efter andre finansieringskilder i forbindelse med købet.

En mulighed er at investoren benytter sig af en midlertidig finansiering alene til køb af ejendommen, såkaldt brofinansiering. Denne finansiering kan eventuelt også anvendes i forbindelse med en istandsættelse af ejendommen før den lejes ud.

I perioden fra købsaften underskrives, og købesummen deponeres hos sælgers bank, til ejendommen er fuldt udlejet – og dermed typisk vil egne sig til realkreditfinansiering – kan Kameo tilbyde en midlertidig finansiering som gør det muligt for investoren dels at købe ejendommen, dels at få den optimeret, inden den præsenteres for en realkreditforening.

Hos Kameo løser vi finansieringsopgaver af forskellig størrelse og omfang, og vi er altid klar til en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde. Kontakt Søren på tlf. +45 29 85 39 78 eller soren@kameo.dk


Om Søren

Søren Grube Brandt Dragsdal er til dagligt Senior Advisor i Kameo og har igennem en årrække arbejdet med køb, udvikling og salg af investeringsejendomme. Herudover har Søren løbende selv investeret i ejendomme.