Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Ejendomsudvikler søger finansiering til rækkehusprojekt i Kirke Hyllinge Afsluttet

10 % årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne samlet 27.700.000 DKK af Kameos långivere til et rækkehusprojekt med 14 boliger i Kirke Hyllinge på Midtsjælland. Dette lån på 2.900.000 DKK er den femte af seks trancher og skal anvendes til færdiggørelsen af boligerne. Grunden er udstykket i 14 matrikler, en for hver bolig.

Der er bevilget byggetilladelse til projektet, og låntager har stået for alt jordarbejde, inkl. fundamenter. Dette arbejde udføres af et søsterselskab til låntager, og værdien af arbejdet indgår som egenkapitalindskud i projektet (læs mere under ”Projekt”).

Projektet består af i alt 14 4- og 5-værelsesboliger á hhv. 100 og 121 kvm. Boligerne er allerede fuldt udlejede og der er venteliste. Projektet opføres som energivenligt byggeri med kvalitetsmaterialer og solide samarbejdspartnere/leverandører.

Der stilles sikkerhed for lånet i form af pant i projektejendommen, supplerende pant i to ejendomme inden for koncernen, kaution fra moder- og søsterselskaber samt begrænset personlig kaution.

Se tidligere trancher i lånet her:

Lån 4263 
Lån 4427 
Lån 4453 
Lån 4480

Projektets styrker

  • Pant i ejendom (1. prioritet)
  • Fuldt udlejet med venteliste
  • Supplerende pant i to ejendomme inden for koncernen
  • Begrænset personlig kaution

Dette lån åbner for investering onsdag d. 7. februar kl. 14.00