Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Ejendomsudvikler søger finansiering til rækkehusprojekt i Ørslev, nord for Vordingborg Afsluttet

9,5 % årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne samlet 35.500.000 DKK af Kameos långivere til et igangværende rækkehusprojekt i Ørslev på Sydsjælland. Projektet er inddelt i to etaper, og dette lån på 2.500.000 DKK er femte tranche til etape 1.

Virksomheden har sidste år købt en nyudstykket grund af Vordingborg Kommune. Grunden er beliggende i Ørslev, nord for Vordingborg, og her er de nu i gang med opførelsen af 26 rækkehuse som første etape af et projekt med i alt 46 boliger. Projektboligerne består af 3- og 4-værelses udlejningsboliger à hhv. 67 og 86 kvm, og låntager har oplevet stor interesse fra potentielle lejere. Alle lejekontrakter for de 26 boliger i etape 1 forventes at være underskrevet i løbet af februar med planlagt indflytning i løbet af sommeren 2023.

Låntager har tidligere opført og udlejet tilsvarende boligprojekter i Nykøbing Sjælland (med finansiering fra Kameo) og Faxe. Koncernen har i det hele taget bygget sin forretning op omkring prisvenlige lejeboliger i provinsen hvor der er plads til både børnefamilier, unge og seniorer.

Bemærk at renten på lånet er hævet som en konsekvens af den generelle udvikling på rentemarkedet. Der stilles sikkerhed for lånet i form af pant i projektejendommen samt begrænset personlig kaution. Lånet planlægges tilbagebetalt etapevist når boligerne står færdige og refinansieres med realkredit.

Se tidligere trancher i samme lån:

Tranche 1.1 – lån 4084
Tranche 1.2 – lån 4175
Tranche 1.3 – lån 4197
Tranche 1.4 – lån 4236

Projektets styrker

  • Pant i ejendom (1. prioritet) og begrænset personlig kaution
  • Stor interesse for lejeboligerne i projektet
  • Tilbagevendende låntager der med succes har gennemført flere tilsvarende projekter 

Dette lån åbner for investering mandag d. 27. februar kl. 14