Ejendomsudviklere søger lån til opførelse af rækkehuse som del af et boligprojekt i Nordsjælland Afsluttet

8,5 % årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne 2.000.000 DKK af Kameos långivere som sidste tranche af fire i et samlet lån på 8.000.000 DKK. Det samlede lån skal anvendes til at opføre otte rækkehuse i Græsted som en del af et boligprojekt med i alt 15 enheder.

Rækkehusbyggeriet er anden etape i projektet der udover de otte nye boliger vil bestå af syv ombyggede boliger fordelt på en tidligere villa og tilhørende baghus – sidstnævnte er revet ned og erstattes med et nyt duplex. Første etape pågår i øjeblikket og finansieres ligeledes via Kameo (se bl.a. lån 3666).

Projektet har i en tidligere fase været planlagt til lejeboliger, men låntager undersøgte sideløbende muligheden at oprette og sælge boligerne som en andelsboligforening, og det er denne strategi virksomheden har lagt sig fast på. Der har været god interesse for andelsboligerne, og alle otte rækkehuse er på nuværende tidspunkt reserverede.

Der stilles sikkerhed for lånet i form af 2. prioritets pant i projektejendommene (efterstillet Kameos samlede lån til etape 1), moderselskabsgaranti samt begrænset personlig kaution.

Se tidligere trancher i lånet her:

Lån 3537

Lån 3801

Lån 3870

Projektets styrker

  • Pant i ejendom (2. prioritet)
  • Moderselskabsgaranti og personlig kaution
  • God interesse for boligerne
  • Udviklere med lang erfaring i lokalområdet

Dette lån åbner for investering torsdag d. 3. februar kl. 15.30