Vores danske kontor har delvist lukket for telefoniske henvendelser torsdag den 16. marts. Du er som altid velkommen til at sende os en mail på helpdesk@kameo.dk, så svarer vi hurtigst muligt.

Kundeservice

Det er vigtigt for os at du får hjælp når du har brug for det. Hvis du har spørgsmål om Kameo eller projekterne på platformen, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.
Vi arbejder løbende på at forbedre platformen og give dig som investor den bedst mulige oplevelse med vores produkter og tjenester. Hvis du oplever problemer eller fejl på platformen, eller hvis du har forslag til hvordan vi kan blive endnu bedre, hører vi gerne fra dig.

Kontakt os på helpdesk@kameo.dk eller ring på tlf. (+45) 42 36 94 74, så hjælper vi gerne!

Hvis du ønsker at klage over Kameos projekter, tjenester eller andre aspekter ved vores virksomhed, kan du kontakte vores klageansvarlige direkte. 

Kontakt klageansvarlig Jesper Johansen på jesper@kameo.dk.

Fremsend venligst ikke persondata via e-mail.


Datatilsynet


Persondataloven indeholder regler for opbevaring og anvendelse af personfølsomme oplysninger, herunder cpr-nr. Klager vedrørende Kameos behandling af disse oplysninger kan rettes til Datatilsynet på adressen:

Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K
tlf. 33 19 32 00
www.datatilsynet.dk

dt@datatilsynet.dk

Forbrugerombudsmanden


Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med Kameos markedsføring, og at vores långivere modtager korrekt information. Klager vedrørende udsendt information skal derfor rettes til Forbrugerombudsmanden på adressen:

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
tlf. 41 71 51 51
www.forbrugerombudsmanden.dk

forbrugerombudsmanden@forbrugerombudsmanden.dk

Finanstilsynet


Finanstilsynet er tilsynsmyndighed vedrørende Lov om betalingstjenester. Klager over indretningen af betalingssystemet eller andet i relation til Lov om betalingstjenester kan rettes til denne myndighed på adressen:

Århusgade 110, 2100 København Ø
tlf. 33 55 82 82
www.finanstilsynet.dk

finanstilsynet@ftnet.dk

  • Del: