Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Generelle spørgsmål og svar

Find svar på generelle spørgsmål om Kameo

Hvordan fungerer Kameo, og er platformen reguleret af myndighederne? Her på siden kan du finde svar på generelle spørgsmål om Kameo. 

  • Del:

Kameo er en platform for lånebaseret crowdfunding, også kaldet crowdlending. Her kan privatpersoner og organisationer investere i erhvervs- og ejendomslån, mens virksomheder kan få finansieret forretnings- eller ejendomsprojekter.

Kameo håndterer administration af lån, betalinger og nødvendige juridiske dokumenter. Vi foretager desuden en indledende screening og risikovurdering af alle projekter før de præsenteres på platformen.

Kameo har tilladelse som betalingsinstitut fra Finansinspektion i Sverige. Denne tilladelse indebærer en række krav og bestemmelser, bl.a. i forhold til egenkapital, forretningsgange, kundekendskab, persondatabehandling og tiltag mod hvidvask.

Indestående på Kameo-konti og forudbetalte renter fra låntagere er placeret på en separat klientkonto hos DNB der holdes adskilt fra Kameos forretning og derfor ikke kan indgå i et evt. konkursbo.

Alle låneaftaler vil bestå, og den tekniske platform vil fortsat være operativ selv i tilfælde af Kameos konkurs. I praksis vil vores advokat eller en anden der er udnævnt af kurator, sørge for at rentebetalinger behandles som normalt, så vidt muligt via platformen, indtil alle lån er tilbagebetalt. Med andre ord er låntagers betalingsforpligtelse uændret.

Når du investerer eller låner via Kameo, deler du en række personoplysninger med os der bl.a. er nødvendige for de aftaler du indgår i. Vi behandler alle personoplysninger fortroligt, og du kan læse mere om hvilke oplysninger vi behandler om dig i vores privatlivspolitik.

Vi er altid på udkig efter nye talenter og engagerede medarbejdere som ønsker at bygge fremtidens finansmarked sammen med os. Har du lyst til at blive en del af teamet, eller vil du vide mere om hvordan det er at arbejde hos Kameo? Kontakt os på work@kameo.no.