Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Kameo lancerer nyt Affiliate-program

Affiliate

Vi ønsker at udbrede kendskabet til Kameos investeringsplatform. Derfor søger vi personer eller virksomheder, der er interesseret i at deltage i vores Affiliate-program.

  • Del:

Sådan virker det

Vores Affiliate-program giver dig mulighed for at tjene penge gennem bannerannoncering og linkbuilding. Kameos Affiliate-program er baseret på Pay Per Action (PPA). Det betyder, at du modtager penge hver gang en bannerannonce eller link på din side fører til oprettelsen af en ny Kameo-konto. En Kameo-konto betegnes som oprettet, når brugeren har udfyldt sine personlige oplysninger og verificeret sig med Nem-ID. Herefter skal kontoen valideres af Kameo, før den betegnes som en åbnet.

Når du er godkendt som Affliate-partner, modtager du et unikt partnerlink og banner, som vi beder dig dele på din kanal. Herved kan vi måle, om en bruger, som opretter sig på kameo.dk, er blevet henvist af dig.


Sådan kommer du i gang

Kunne du tænke dig at blive Affiliate-partner? Skriv til info@kameo.dk og fortæl kort om din hjemmeside/kanal, herunder målgruppe og besøgstal, og husk at tilføje et link til selve siden/kanalen. Vi behandler alle ansøgninger så hurtigt som muligt, og du vil som regel høre fra os inden for 1-2 dage.

Vi glæder os til at høre fra dig.