Ejendomsselskab søger finansiering til byggeri af udlejningsejendomme Afsluttet

8% årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne SEK 15.000.000 af Kameos långivere i forbindelse med byggeriet af 34 udlejningsboliger i Enköping med en forventet byggeperiode på 12 måneder. Dette er den anden af tre trancher i et samlet lån på SEK 37.000.000.

Der er tale om et garanteret fuldtegnet lån. Som sikkerhed for det samlede lån tages der 1. prioritetspant i ejendom. I løbet af projektet vil virksomheden rejse yderligere kapital via Kameos långivere – det kommende lån vil blive et toplån som efterstilles dette lån når det gælder prioriteten af pantsikkerheden.

Virksomheden har siden første tranche fået bevilget statsligt tilskud til byggeriet (investeringsbidrag) og indhentet tilbud fra banken på refinansiering af lånet ved projektets afslutning. Byggeriet går planmæssigt, og grundarbejdet er i fuld gang (se filmen fra byggepladsen nedenfor).

Projektets styrker

Da der er tale om et lån i Sverige, ligger resten af projektinformationen tilgængelig på svensk. Hvis sproget giver anledning til tvivl eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores helpdesk.