Kameos generelle vilkår er opdateret. Du finder de nye vilkår ved at klikke på "Låneaftale og vilkår for brug" nederst på siden.

Ejendomsudviklere søger lån til ombygning i forbindelse med boligprojekt i Nordsjælland Afsluttet

7 % årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne 1.000.000 DKK af Kameos långivere som den tredje af fire trancher i et samlet lån på 7.000.000 DKK. Det samlede lån skal anvendes til at renovere og ombygge eksisterende ejendomme i Græsted til syv nye lejeboliger. En del af første tranche blev desuden anvendt til indfrielse af tidligere gæld i ejendommen.

Ombygningsprojektet er første etape af to i et boligprojekt der udover de syv ovennævnte boliger, vil bestå i opførelsen af otte nye rækkehuse fordelt dels på dele af grundene der tilhører de eksisterende ejendomme, og dels på en tilstødende grund. Finansiering til anden etape vil være i form af endnu et lån via Kameo der efterstilles dette.

Denne tranche af lånet skal anvendes til at færdiggøre renoveringen af hovedhuset der rummer fem af de syv boliger i denne etape. Den udvendige renovering af hovedhuset er færdig bortset fra det sidste malerarbejde. Indvendigt pågår forberedelserne til gulvlægning og installation af badeværelser.

Tidligere trancher kan findes her:

Lån 3536

Lån 3584

Projektets styrker

  • Pant i ejendom (1. prioritet)
  • Moderselskabsgaranti og personlig kaution
  • Udviklere med lang erfaring i lokalområdet

Nothing here yet.