Kameos generelle vilkår er opdateret. Du finder de nye vilkår ved at klikke på "Låneaftale og vilkår for brug" nederst på siden.

Ejendomsudvikler søger lån til boligprojekt i Ølstykke Stationsby, Nordsjælland Afsluttet

9 % årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne op til 20.000.000 DKK af Kameos långivere i forbindelse med et boligprojekt i Ølstykke Stationsby hvor en tidligere kartoffelcentral skal ombygges til 15 lyse og moderne lejligheder. Denne tranche på 3.500.000 DKK er sjette og sidste i lånet og skal finansiere en del af selve ombygningen.

Første tranche på 6.500.000 DKK har medfinansieret købet og indledende projektomkostninger. I den forbindelse har låntager selv indskudt +2 mio. DKK i egenkapital i projektet. Ejendommen er overtaget i august 2022 og byggetilladelsen blev bevilliget i april 2023. Boligerne fordeler sig på to bygninger, og siden byggetilladelsen faldt på plads, er det gået hurtigt fremad med ombygningen. Læs mere under ”projekt”.

Projektboligerne vil være i forskellige størrelser der kan lejes ud til både studerende, familier og ældre. Når ejendommen er udlejet, vil låntager refinansiere ejendommen med realkredit.

Låntager og bygherre er en familievirksomhed som har haft med ejendomme og ejendomsudvikling at gøre i 30 år.

Der stilles sikkerhed for lånet i form af 1. prioritetspant i projektejendommen. Derudover stilles der moderselskabsgaranti for hele lånebeløbet, og to ejere stiller solidarisk, personlig kaution for 5.000.000 DKK.

Se tidligere trancher her:

Lån 4051 
Lån 4114 
Lån 4186 
Lån 4282 
Lån 4383

Projektets styrker

  • Pant i ejendom (1. prioritet)
  • Moderselskabsgaranti og begrænset personlig kaution fra ejerkredsen
  • Erfaren familievirksomhed

Dette lån åbner for investering mandag d. 25. september kl. 14.

Nothing here yet.