Ejendomsudviklere søger lån til ombygning i forbindelse med boligprojekt i Nordsjælland Afsluttet

7 % årsrente | Risikoklasse B

Virksomheden ønsker at låne 1.425.000 DKK af Kameos långivere som den sidste af fire trancher i et samlet lån på 7.000.000 DKK. Det samlede lån skal anvendes til at renovere og ombygge eksisterende ejendomme i Græsted til syv nye lejeboliger. En del af første tranche blev desuden anvendt til indfrielse af tidligere gæld i ejendommen.

Fem ud af syv boliger er færdige, og denne tranche skal finansiere de sidste to. Ombygningsprojektet indgår i et andelsboligprojekt der udover de syv ovennævnte boliger består af otte rækkehuse der på nuværende tidspunkt er færdigbyggede. Rækkehusene er ligeledes finansieret via Kameo.

Projektet har i en tidligere fase været planlagt til lejeboliger, men låntager undersøgte sideløbende muligheden at oprette og sælge boligerne som en andelsboligforening da der har været stor interesse fra potentielle købere. Der foreligger nu et finansieringstilbud fra realkredit der gør det muligt at etablere andelsboligforeningen, og processen med at omdanne reservationer til købsaftaler er i gang. De sidste to boliger er blevet forsinket i forhold til den oprindelige plan, men det samlede projekt forventes at stå færdigt, så andelsboligforeningen kan endeligt etableres i slutningen af i år.

Der stilles sikkerhed for lånet i form af 1. prioritets pant i projektejendommene, moderselskabsgaranti samt begrænset personlig kaution.

Se tidligere trancher i lånet her:

Lån 3536

Lån 3584

Lån 3666

Yderligere lån til projektet:

Lån 3537

Lån 3801

Lån 3870

Lån 3920

Udover ovenstående vil der blive ydet til toplån til projektet på 2,6 mio. til at dække øgede projektudgifter og sikre likviditeten i projektet frem til den endelige etablering af andelsboligforeningen.

Projektets styrker

  • Pant i ejendom (1. prioritet), moderselskabsgaranti og personlig kaution
  • Projekt i slutfasen
  • 6 uf 7 boliger reserveret (14 ud af 15 i det samlede projekt)

Dette lån åbner for investering fredag d. 15. juli kl. 14.00