Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Risikospredning

Opbyg en balanceret portefølje
Investera smart

Fordele ved månedlig betaling

Mange Kameo-investorer sætter pris på at se pengene tikke ind på kontoen hver måned – det gør afkastet mere håndgribeligt, og faktisk er der flere fordele for dig som investor.

Pengepugeren - Rasmus Firla-Holme

Gæsteindlæg: Aktier versus crowdlending

Rasmus Firla-Holme er forfatteren bag Den lille guide til Crowdlending. Han kommer her med sit syn på crowdlending som alternativ eller supplement til traditionel aktieinvestering.

Erik Bork

Gæsteindlæg: Undgå panik med diversificering

Erik Bork er underviser, forfatter og driver bl.a.  invested.dk. Han mener at  en diversificeret investeringsportefølje er vigtig i tilfælde af at der skulle komme en ny recession.

Linnéa Schmidt

Gæsteindlæg: Kvinder og investering

Linnéa Schmidt er blogger, forfatter og driver  bl.a. investeringsfællesskabet Moneypenny. Hun mener at kvinder bør blive bedre til at tage hånd om deres økonomi og begynde at investere.

Faraz Seyedi - sikkerhedsstillelse hos Kameo

Forstå sikkerhedsstillelsen bag dine lån

Som en grundregel på Kameo vil der altid være enten pant eller kaution bag et lån – og flere lån har en sikkerhedspakke der kombinerer de to. Men hvad dækker de forskellige sikkerheder egentlig over?

stockholm-1824368_1920

Fordele og ulemper ved investering på tværs af valuta

Hos Kameo kan du investere i lån i hele Skandinavien. Det åbner op for spændende muligheder, men hvad skal du egentlig være opmærksom på hvis du investerer i flere lande og valutazoner?

Årsränta 10%

En rente på 10 % er ikke risikofri

Kameos co-founder og CEO i Norge, Sebastian Martens Harung, deler sine tanker om crowdlending og peger på tre ting du skal være særligt opmærksom på når du investerer.

Bra blandning i sparandet

Sådan skaber du en god diversitet i opsparingen

Når det gælder din opsparing, er det vigtigt med en god diversitet for ikke at blive alt for sårbar over for forandringer på markedet. Her får du et par tips til hvad du bør tænke over!

3 frågor

Tre spørgsmål du bør stille før du begynder at investere

Hvilke investeringer der passer til dig, afhænger af – ja, lige netop dig. Svar på vores tre spørgsmål og bliv klogere på dine opsparings- og investeringsbehov.

Hur sätts egentligen räntorna hos Kameo?

Hvordan fastsættes renteniveauet hos Kameo?

Uanset om du vil investere i lån eller selv optage et, er det interessant at forstå hvad der ligger bag de forskellige rentesatser du finder hos Kameo. Nedenfor kan du læse mere om bl.a. vores risikoanalyse der spiller en vigtig rolle for den endelige rente.