Vores telefon er lukket mellem kl 15.00 den 22. december til og med kl 09.00 den 2. januar. Hvis det haster bedes i sende mail til helpdesk@kameo.dk. Glædelig jul og godt nytår!

Investeringer

Investera smart

Fordele ved månedlig betaling

Mange Kameo-investorer sætter pris på at se pengene tikke ind på kontoen hver måned – det gør afkastet mere håndgribeligt, og faktisk er der flere fordele for dig som investor.

Pengepugeren - Rasmus Firla-Holme

Gæsteindlæg: Aktier versus crowdlending

Rasmus Firla-Holme er forfatteren bag Den lille guide til Crowdlending. Han kommer her med sit syn på crowdlending som alternativ eller supplement til traditionel aktieinvestering.

Erik Bork

Gæsteindlæg: Undgå panik med diversificering

Erik Bork er underviser, forfatter og driver bl.a.  invested.dk. Han mener at  en diversificeret investeringsportefølje er vigtig i tilfælde af at der skulle komme en ny recession.

Unge investorer

Det betaler sig at starte tidligt

Selvom beløbene er små, kan der være god grund til at begynde at investere allerede som ung – det ser vi nærmere på sammen med Signe Fejerskov fra Unge Aktionærer Fyn og to unge investorer.

Linnéa Schmidt

Gæsteindlæg: Kvinder og investering

Linnéa Schmidt er blogger, forfatter og driver  bl.a. investeringsfællesskabet Moneypenny. Hun mener at kvinder bør blive bedre til at tage hånd om deres økonomi og begynde at investere.

Faraz Seyedi - sikkerhedsstillelse hos Kameo

Forstå sikkerhedsstillelsen bag dine lån

Som en grundregel på Kameo vil der altid være enten pant eller kaution bag et lån – og flere lån har en sikkerhedspakke der kombinerer de to. Men hvad dækker de forskellige sikkerheder egentlig over?

Kameo-investor

Mød Mattias: 2½ år med investeringer via Kameo

Svenske Mattias har de seneste 2½ år investeret i lån til ejendomsprojekter via Kameo. Undervejs har han både skiftet strategi og prøvet kræfter med investeringer på tværs af valuta.

stockholm-1824368_1920

Fordele og ulemper ved investering på tværs af valuta

Hos Kameo kan du investere i lån i hele Skandinavien. Det åbner op for spændende muligheder, men hvad skal du egentlig være opmærksom på hvis du investerer i flere lande og valutazoner?

oslo

Overvejer du at investere i Norge?

Norge har en strengere regulering af crowdfunding-området end resten af Skandinavien, og derfor gælder der en række særlige vilkår for dine Kameo-investeringer i norske kroner (NOK). 

photo-1531816466008-90e3a4b01450

Tag ansvar for din opsparing

Bankernes indlånsrenter er lige nu historisk lave – nogle steder endda negative, så der er god grund til at se sig om efter alternative investeringsmuligheder. Selv med en lille opsparing kan der være mange penge at hente for den langsigtede investor.

Undgå unødvendige gebyrer på internationale investeringer

Udnyt Kameos gebyrfri vekselfunktion

Når du investerer på tværs af flere valuta, kan gebyrer på internationale overførsler hurtigt æde en stor del af afkastet. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå – læs her hvordan!

Investering

Nu kan du investere når det passer dig!

Det skal være nemt at investere hos Kameo – derfor kan du nu indbetale direkte til nye lån uden først at gå via din Kameo-konto. Her kan du læse mere om hvordan du kan bruge den nye funktion.

Så här fikk Jan 8%

Sådan fik Jan 8% i rente på sin opsparing

En rente på 8-11% fik Jan til at se nærmere på investering i crowdlending. Efter to år er han stadig godt tilfreds med afkastet*.

Årsränta 10%

En rente på 10 % er ikke risikofri

Kameos co-founder og CEO i Norge, Sebastian Martens Harung, deler sine tanker om crowdlending og peger på tre ting du skal være særligt opmærksom på når du investerer.

3 frågor

Tre spørgsmål du bør stille før du begynder at investere

Hvilke investeringer der passer til dig, afhænger af – ja, lige netop dig. Svar på vores tre spørgsmål og bliv klogere på dine opsparings- og investeringsbehov.

Det här behöver du veta för att komma igång med crowdfunding

Det skal du vide for at komme i gang med crowdfunding

Hvordan fungerer crowdfunding, og er det noget for dig? I dette indlæg introducerer vi dig for de tre grundlæggende typer af crowdfunding og giver dig tips til at komme godt i gang!

Kendt arkitekt bag

Kendt arkitekt bag studieboligprojekt

Arkitekt Bo Benzon søger lige nu finansiering til et bæredygtigt studieboligprojekt ved Gribskov Gymnasium. Her kan du læse mere om projektet og høre hans tanker om midlertidige boliger og fremtidens arkitektur.

Förstå dina investeringar

Forstå dine ejendomsinvesteringer

Et byggeprojekt er ofte en langvarig proces hvor der er mange trin fra planlægning til indflytning. I dette indlæg giver vi dig et dybere indblik i hvordan et byggeprojekt bliver til.

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Derfor vælger stadig flere at investere i ejendomme

Leder du efter en stabil og indbringende investering? Vi har kigget nærmere på faktorer, som gør, at stadig flere vælger at investere i ejendomme.