Kameos generelle vilkår er opdateret. Du finder de nye vilkår ved at klikke på "Låneaftale og vilkår for brug" nederst på siden.

Kameo

Nyheder om Kameo og vores tjenester
Investera smart

Fordele ved månedlig betaling

Mange Kameo-investorer sætter pris på at se pengene tikke ind på kontoen hver måned – det gør afkastet mere håndgribeligt, og faktisk er der flere fordele for dig som investor.

Boinnovation - låntagere hos Kameo

Boinnovation valgte Kameo

John og Samuel har en baggrund som ejendomsmæglere. I dag driver de ejendomsselskabet Boinnovation med speciale i udvikling af moderne kælderrum. 16 boliger er det blevet til, og to af projekterne er finansieret gennem Kameo.

Faraz Seyedi - sikkerhedsstillelse hos Kameo

Forstå sikkerhedsstillelsen bag dine lån

Som en grundregel på Kameo vil der altid være enten pant eller kaution bag et lån – og flere lån har en sikkerhedspakke der kombinerer de to. Men hvad dækker de forskellige sikkerheder egentlig over?

Kameo-investor

Mød Mattias: 2½ år med investeringer via Kameo

Svenske Mattias har de seneste 2½ år investeret i lån til ejendomsprojekter via Kameo. Undervejs har han både skiftet strategi og prøvet kræfter med investeringer på tværs af valuta.

PropTech Denmark

Kameo indtræder i PropTech Denmark

Den teknologiske udvikling vil præge ejendomsbranchen i de kommende år. Som stiftende medlem af PropTech Denmark understreger Kameo sin rolle i fremtidens finansiering.

20190712_170457 (1)

“Vi bygger boliger sammen med Kameos långivere”

Iværksætter-duoen Richard Domanski og Andrzej Jus har med hjælp fra Kameos långivere allerede bygget boliger til ti familier i den svenske by Enköping. Nu har de fuld gang i nye byggeplaner – endnu en gang sammen med Kameo.

oslo

Overvejer du at investere i Norge?

Norge har en strengere regulering af crowdfunding-området end resten af Skandinavien, og derfor gælder der en række særlige vilkår for dine Kameo-investeringer i norske kroner (NOK). 

Undgå høje gebyrer

Undgå unødvendige gebyrer på internationale investeringer

Når du investerer på tværs af flere valuta, kan gebyrer på internationale overførsler hurtigt æde en stor del af afkastet. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå – læs her hvordan!

Indbetaling af bud

Reservation af bud - sådan gør du!

Vi vil gerne give dig et overblik over hvordan vores budfunktion fungerer. Nedenfor finder du en guide til hvordan du bedst udnytter muligheden for at reservere bud på låneandele i vores projekter.

Affiliate

Kameo lancerer nyt Affiliate-program

Vi ønsker at udbrede kendskabet til Kameos investeringsplatform. Derfor søger vi personer eller virksomheder, der er interesseret i at deltage i vores Affiliate-program.

Investering

Nu kan du investere når det passer dig!

Det skal være nemt at investere hos Kameo – derfor kan du nu indbetale direkte til nye lån uden først at gå via din Kameo-konto. Her kan du læse mere om hvordan du kan bruge den nye funktion.

Kendt arkitekt bag

Kendt arkitekt bag studieboligprojekt

Arkitekt Bo Benzon søger lige nu finansiering til et bæredygtigt studieboligprojekt ved Gribskov Gymnasium. Her kan du læse mere om projektet og høre hans tanker om midlertidige boliger og fremtidens arkitektur.

Så här fikk Jan 8%

Sådan fik Jan 8% i rente på sin opsparing

En rente på 8-11% fik Jan til at se nærmere på investering i crowdlending. Efter to år er han stadig godt tilfreds med afkastet*.

Hur sätts egentligen räntorna hos Kameo?

Hvordan fastsættes renteniveauet hos Kameo?

Uanset om du vil investere i lån eller selv optage et, er det interessant at forstå hvad der ligger bag de forskellige rentesatser du finder hos Kameo. Nedenfor kan du læse mere om bl.a. vores risikoanalyse der spiller en vigtig rolle for den endelige rente.

Takeaways fra Nordic Invest Camp

Takeaways fra Nordic Invest Camp 2019

Havde du ikke mulighed for at deltage i Nordic Invest Camp på The Plant i sidste weekend? Eller var du til stede, men fik ikke alle pointerne med? Der er ingen grund til at gå i panik. Vi har lavet en oversigt over de vigtigste takeaways fra dagen!

Årsränta 10%

En rente på 10 % er ikke risikofri

Kameos co-founder og CEO i Norge, Sebastian Martens Harung, deler sine tanker om crowdlending og peger på tre ting du skal være særligt opmærksom på når du investerer.